Marek Lieder

Noclegi w kwaterach prywatnych we Władysławowie

ul. Siedleckiego 7, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. 889 354 701

Opinie i pochwały - "Marek Lieder"

Co tu napisać, powyższe komentarze już wszystko opisały :) czas spędzony u Państwa Lieder będę zawsze wspominać jak najmilej. z Panią Ulą można rozmawiać bez końca ;) Pan Marek tak samo sympatyczny jak żona. Pokoje czyste i ładne, wszędzie blisko na ryneczek, do biedronki, na plaże. polecam wszystkim, a gospodarzy serdecznie pozdrawiam :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna Piotr i Antoś — 2017.08.21 80.51.59.37 - 80.51.59.37

Kilka dni temu wróciłam ze swoich wakacji razem ze znajomymi. Powiem krótko nie chciało się wyjeżdżać miejsce cudowne pokoje bardzo ładne czyste tak samo jak łazienki. Gospodarze przesympatyczni, można z nimi rozmawiać godzinami !! :) Lokalizacja w bardzo dobrym miejscu, blisko do sklepów , lunaparku oraz plaży :) Nie wiem co jeszcze mam napisać bo jest tego bardzo dużo , ale powiem tak bardzo ale to bardzo polecam to miejsce nie ma słów które mogłyby opisać to miejsce.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Agnieszka z Węgrowa — 2017.08.19 37.47.3.143 - public-gprs351310.centertel.pl

Świetne warunki, świetna lokalizacja, a przede wszystkim gościna na najwyższym poziomie. Pokoje czyste i przyjemne, a dodatkowym atutem jest udostępniony dla gości ogród z grillem. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Daniel i Sylwia — 2017.08.16 46.175.104.109 - i109naf68.v4.arkomnet.eu

Spędziliśmy u Państwa Lieder urlop- było wspaniale to mało powiedziane, gospodarze przesympatyczni, zawsze uśmiechnięci, dobra lokalizacja, pokoje przytulne i czyściutkie.Polecamy wszystkim którzy chcą odpocząć bo tam naprawdę warto przyjechać. Pozdrawiamy serdecznie GOSPODARZY i spotkamy się w przyszłym roku !!!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Wioletta i Marek z Chorzowa — 2017.07.27 93.179.213.35 - host9317921335.netland.3s.pl

Spędziliśmy u Państwa Lieder sierpniowy weekend krótko,ale było warto.
Gospodarze przesympatyczni.Pokoje zadbane,czyste tak jak i calutki dom.Dosłownie samo centrum Władysławowa wszędzie blisko.Pani Lieder narysowała Nam mapkę pokazała najważniejsze miejsca,gdzie co jest jak dojść.Wspaniała kobieta.
Dziekujemy i Pozdrawiamy :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Justyna i Mariusz — 2016.08.17 157.25.133.4 - ip-157-25-133-4.multimo.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni że odpoczywaliśmy u Państwa Liederów. Gospodarze otwarci,sympatyczni chętni do udzielania wskazówek o Władysławowie .Zapewniają miejsce parkingowe dla samochodu, blisko do centrum,cisza i spokój.Dziękujemy za pobyt

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paulina,Hanna,Jacek Lipce Reymontowskie — 2016.08.14 91.214.0.130 - pppoe-130.timplus.net

Doskonały kontakt mailowy i telefoniczny na etapie rezerwacji. Po spędzeniu 10-dni wczasów we Władysławowie możemy śmiało polecić ten obiekt noclegowy pod każdym względem i aspektem. Właściciele kulturalni, bardzo mili i pomocni w każdej sprawie z jaką się do nich zgłosi. Pokoje przytulne, zadbane i bardzo czyste. Łazienka znajdująca się w pokoju również bardzo czysta i przyjemna. Na wyposażeniu pokoju znajduje się sprzęt plażowy to jest parawan, koc oraz parasol dzięki czemu nie trzeba o tym myśleć i przywozić tego wszystkiego ze sobą albo kupować na miejscu gdyż mamy to w standardzie. Na wyposażeniu pokoju znajduje się również czajnik oraz sztućce i naczynia niezbędne do przygotowania sobie śniadania czy kolacji. Bardzo dużym plusem jest dostęp na korytarzu do żelazka i deski do prasowania, odkurzacza, lodówki i mikrofalówki. W lodówce znajdują się koszyki z numerkami pokojów tak aby goście każdego pokoju mieli zapewnione miejsce w lodówce na swoje rzeczy w niej umieszczane. Lokalizacja obiektu jest najlepsza jaką można sobie wybrać we Władysławowie. Z obiektu jest parę metrów do dworca PKS i parenaście do dworca PKP. Dojście do plaży zajmuje 10 minut spacerowym tempem. Do Biedronki 4 minuty drogi. W obrębie 5 minut drogi od wyjścia z obiektu znajduje się cała masa obiektów gastronomicznych, sklepów spożywczych i monopolowych oraz sklepów z pamiątkami. Wszędzie bardzo blisko. W niedalekiej odległości również Lidl i Polo Market. Do dyspozycji gości jest również zadaszona altana ze stołem i ławkami oraz grillem i mały ogródek, który dzięki drewnianemu ogrodzeniu jest całkowicie odizolowany od otoczenia tak, że człowiek może czuć się tam całkowicie swobodnie. Dodatkowym plusem pokoju jest balkon ze stolikiem i krzesłami i miejscem na pranie. Każdy pokój ma swoje miejsce na balkonie odgrodzone od balkonów innych pokojów tak, że zachowana jest pełna prywatność. Goście otrzymują klucz do swojego pokoju oraz do drzwi wejściowych do obiektu tak, że można sobie swobodnie wracać do pokoju nawet późną nocą. W nocy w obiekcie cisza i spokój. Także w okolicy obiektu w nocy nie ma żadnego hałasu zakłócającego wypoczynek. Wspaniały obiekt, lokalizacja a przede wszystkim jego właściciele a wszystko to w bardzo dobrej cenie. Szczerze polecamy i każdego zapraszamy do tego obiektu !! Pozdrowienia dla właścicieli obiektu :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Daniel Gasidło i Klaudia Kasperek, Kęty — 2016.08.01 109.95.149.154 - 154-149.beskidmedia.pl

Polecamy to miejsce. Bardzo mili gospodarze, zawsze chętni do pomocy i udzielania wskazówek. Pokój zgodny z opisem. Parking na ogrodzonej posesji. W pobliżu supermarket (żadnych kolejek!), bankomat, poczta, dworzec pks i pkp. Dojście na plażę zajmuje 10 minut. Generalnie wszędzie blisko. Bardzo dobra lokalizacja.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Kasia i Tomek, Częstochowa — 2016.07.31 89.77.40.129 - 89-77-40-129.dynamic.chello.pl

Same pozytywne wrażenia. Rezerwacja i kontakt z właścicielami na wielki plus. Pokoje zastaliśmy bardzo czyste i przestronne. Naprawdę wszędzie blisko, warte polecenia :)
Podziękowania dla gospodarzy.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Agnieszka i Krzysztof — 2016.07.23 217.173.8.95 - static-ip-217-173-8-95.promax.media.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, pokoje były czyściutkie i zadbane , wszędzie blisko czy to do biedronki czy do PKP.
Z miłą chęcią polecę wszystkim kto miałby się zdecydować na pobytu i tych Państwa.

Pozdrawiamy serdecznie
Damian i Paulina.

Damian i Paulina , Żyrardów — 2015.08.19 91.206.211.201 - tr1-201.netfala.pl

Wczasy u państwa Lieder są samą przyjemnością. Gospodarze bardzo mili i uprzejmi, służą pomocą i cennymi informacjami już w pierwszym dniu pobytu ( dostaliśmy informacje gdzie smacznie zjeść i jak szybko znaleźć się na plaży), lokalizacja jest bardzo dobra wszędzie blisko. Pokoje bardzo czyste i zadbane. Serdecznie polecamy pobyt we Władysławowie z kwaterami u państwa Lieder,

Alan, Kuba, Magdalena — 2015.08.19 87.206.138.217 - 87-206-138-217.dynamic.chello.pl

Pokój czyściutki, właściciele bardzo sympatyczni, lokalizacja świetna. POLECAM.

Gabrysia — 2015.08.19 193.238.191.251 - 193.238.191.251

Fantastyczni właściciele, rodzinna atmosfera, czyściutkie pokoje, super lokalizacja.Gorąco polecamy!

Ania,Sławek,Natalka z Warszawy — 2015.08.02 46.204.24.156 - 46.204.24.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Właśnie wróciliśmy z naszych wakacji, które spędziliśmy we Władysławowie u Państwa Lieder. Jestesmy ogromnie zadowoleni z pobytu. Wynajmowaliśmy studio dwupokojowe. Pokoje były bardzo czyste i zadbane. Gospodarze to przemili i serdeczni ludzie, chętnie służą pomocą i cennymi wskazówkami. Lokalizacja domu jest bardzo dogodna, wszędzie blisko. Szczególnie polecamy obiady w restauracji Trzy Siostry;)) Na pewno będziemy wracać (nie tylko we wspomnieniach) :)))

Marta&Mateusz, Sucha Beskidzka — 2015.07.21 83.14.245.52 - efl52.internetdsl.tpnet.pl

Z czystym sumieniem możemy polecić pokój u państwa Lieder. Wspaniała lokalizacja, wszędzie blisko. W pokojach, czysto i bardzo ładnie. Państwo Lieder są bardzo sympatyczni. Od razu udzielono nam wskazówek gdzie i najszybciej można dojść na plażę. Miejsce na samochód było zapewnione. Nic dodać nic ująć. Opis zgadza się w 100 % a to wszystko w bardzo korzystnej cenie :)

Magda i Piotrek, Grójec — 2014.08.18 178.42.157.67 - afqb67.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spędziłyśmy u sympatycznych Państwa Lieder kilka bardzo miłych,słonecznych dni.Pokoje bardzo czyściutkie,lokalizacja rewelacyjna,wszędzie blisko.Wieczorem można posiedzieć na balkonie oglądając lampiony albo grilując obok w pięknym ogródku.Polecamy bo chce się tam wracać.

Anna,Daria Otwock — 2014.08.08 37.152.19.137 - ip-37-152-19-137.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Kwatera godna polecenia. Gospodarze bardzo mili, pomocni i uczciwi. Informacje umieszczone na stronie zgadzają się w 100%. Pokoje zadbane i czyściutkie. Dobra lokalizacja. A to wszystko za rozsądną cenę. Pobyt u państwa Lieder pozostawia same miłe wspomnienia!

Gabrysia, Kaja, Wrocław — 2014.07.31 90.156.23.98 - 90-156-23-98.internetia.net.pl

Gospodarze przemili i pomocni.Super lokalizacja, wszędzie blisko. Rewelacją jest mapka rysowana przez Panią Lieder :) Dzięki niej wiedzieliśmy gdzie zjeść dobrą rybkę (w restauracji Trzy Siostry) :) Gorąco i serdecznie polecamy! ;-)

Petr, Lenka, Czech rep. — 2014.07.29 212.109.187.178 - 212.109.187.178

Pobyt u Państwa Lieder to wspaniale spędzony czas, Super lokalizacja, wszędzie blisko, Państwo Lieder bardzo sympatyczni pomocni, bedziemy Państwa bardzo miło wspominać. Gorąco pozdrawiamy i polecamy :)

Patrycja i Michał , Żyrardów — 2014.07.27 83.24.201.254 - drp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

Super lokalizacja, w pokoju czysto i przytulnie, Gospodarze przemili i pomocni. Gorąco polecamy! ;-)

Dagmara, Sylwia, Sebastian — 2014.07.21 176.97.48.47 - 176-97-48-47.bartnet.pl

Wszystkie poprzednie opinie to 100%-owa prawda. Gospodarze przesympatyczni, pomocni, bezkonfliktowi, uśmiech nie znika im z twarzy. Pokoje zadbane, czyściutkie. Pełna prywatność. Gorąco polecamy, takich gospodarzy życzymy każdemu . ;D

Agnieszka i Magda, Końskie — 2013.08.11 77.255.39.198 - 77-255-39-198.adsl.inetia.pl

Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Pokoje przestronne i dobrze urządzone, czyste. Do plaży 10 min. Od dworca PKP i PKS jakieś....trzy minuty. Przystępna cena. Gospodarze bardzo mili i wyrozumiali, otwarci na potrzeby gości. Polecam:)

Janek, Łódź — 2013.07.30 217.76.116.13 - 116.13.rev.vline.pl

Miałem przyjemność spędzić i Państwa Lieder tydzień i był to cudowany czas. Świetnie położona kwatera, bardzo mili i pomocni gospodarze powodują, że chcę się tam wracać.

Andrzej , Łódź — 2013.07.29 31.182.202.150 - staticline-31-182-202-150.toya.net.pl

Idealna lokalizacja. Po przyjeździe pociągiem nie trzeba zamawiać taksówki bo od dworca do tego obiektu jest dosłownie kilka kroków. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko a jednocześnie obiekt jest na uboczu dzięki czemu można się spokojnie wyspać ;-) Pokoje schludne zadbane. Przesympatyczni oraz uczciwi gospodarze. Naprawdę polecam!

Wiktor, Katowice — 2013.07.29 194.9.53.167 - 194.9.53.167

Bardzo gorąco polecam noclegi w tym obiekcie.Wszystko zgodne z opisem na stronie internetowej.Gospodarze bardzo mili i sympatyczni,tacy ludzie powinni prowadzić tego typu placówki.Państwo Lider służą pomocą w każdej sytuacji i są do dyspozycji gości o każdej porze z uśmiechem na twarzy.Pokoje czyściutkie i przytulne.Obiekt w centrum miasta wszędzie blisko.Jeszcze raz goąco polecam noclegi u państwa Lider 110% pozytywu

Arek Sylwia Łukasz Iwona Szymbark Ropica Polska wo — 2013.07.22 46.149.220.234 - ip-220-234.gorlice.ap-media.pl

Kwaterka naprawdę godna polecenia. Pokoje zadbane, czyste i wygodne, wszędzie blisko. Właściciele są przemili i bardzo pomocni. Rewelacją jest mapka rysowana przez Panią Ulę :) Dzięki niej wiedzieliśmy jak się poruszać po mieście i gdzie zjeść dobrą rybkę :) Polecam serdecznie! Pozdrowienia dla Państwa Lieder :)
Justyna z Łowicza

Justyna, Łowicz — 2012.10.06 83.22.194.79 - ebe79.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zgadzamy sie z opiniami poprzednikow:-) Pokoj byl czysciutki, do morza oraz sklepow mielismy naprawde blisko, wyposazenie pokoju odpowiada opisowi. Wlasciciele sa bardzo mili, pomocni oraz niedociekliwi. Te osiem dni spedzone we Wladyslawowie bedziemy naprawde milo i dlugo wspominac. Pozdrawiamy i goraco polecamy.

Marzena i Arek — 2012.09.18 80.149.246.130 - 80.149.246.130.germanwings.com

Witam :) Spędziłem w Państwa Lieder 2 tygodnie, serdecznie palecam państwu tę placówkęgospodarze bardzo milii chętni do udzielania informacji,pokoje czyste i ładnie,okolica bardzo spokojna mimo że w centrum.Wszystko zgodnie z opisem. Pozdrawiam i polecam Marek

Marek Świerklany — 2012.09.01 83.30.128.124 - cce124.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spedzilismy u Panstwa Lieder miły urlop. Wszedzie blisko, miejsce na samochód. Dzieki mapce od Pani gospodarz wszedzie bez problemu trafilismy.
Miejsce godne polecenia Pozdrawiamy;)

Kasia i Michał Sokołów Podl — 2012.08.26 83.24.132.113 - doy113.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spędziliśmy u Państwa Lieder osiem dni.Gospodarze przesympatyczni ,pokój czysty i zadbany ,bezpieczne miejsce na samochód,wszędzie blisko.Serdecznie polecamy!Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy ;)

Gosia i Kamil — 2012.08.19 78.88.93.211 - 078088093211.sochaczew.vectranet.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Marek Lieder

www.lieder.letnik.pl - kwatera prywatna Władysławowo

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej kwatery prywatne nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej we Władysławowie?

©  1999 - 2017   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych we Władysławowie